sys-logo Slika

PLIVAČKI MITING U MOSTARU 2016

U okviru već ostvarene sportske saradnje gradova Mostara i Kragujevca, Sportski savez Grada Mostara po četvrti put organizirao susrete plivača na kojima se, održalo i revijalno natjecanje. Plivače iz Kragujevca predstavljači su članovi PK Radnički, PK Pirat, i PK Delfin, dok su boje Mostara branili PK Velež, APK Zrinjski i KVS Orka. Učešće je uzelo 100 plivača iz ova dva grada, a samo natjecanje je održano na Gradskom bazenu u Mostaru.
U 15 sati upriličen je svečani doček biciklista Paraolimpijske akademije Junior koji su dovezli 13. tradicionalni biciklistički maraton od Kragujevca do Mostara tandem biciklima. Pored natjecateljskog djela, plivači iz Kragujevca su bili smješteni kod svojih vršnjaka u Mostaru te su mogli pobliže upoznati naš grad i njegove znamenitosti. Organiziran je i odlazak na ceremoniju Skokova sa Starog mosta, koji su posebna atrakcija i redovan program prilikom dolaska plivača iz Kragujevca.
Nadamo se kako će ovaj događaj doprinijeti afirmaciji i popularizaciji plivanja, kao i uspostavljanju još bolje suradnje između plivačkih klubova Mostara i Kragujevca.
U prilogu rezultati:
0 0
Slika 66

JADRANSKO JONSKE IGRE MLADIH 2019

Mostar Run WEEKEND 2020

Slika 110

Mostar Run WEEKEND

POKROVITELJ FESTIVALA SPORTA I ZDRAVLJA 2018

Slika 168

POKROVITELJ FESTIVALA SPORTA I ZDRAVLJA 2018

PROJECT

Slika 174

SEMINAR PEDAGOGA TZO/TZK

Slika 161
© 2006 - 2019 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.8.5 | LEFTOR