sys-logo Slika
Slika
U prostorijama Sportskog saveza Mostara u srijedu, 26.02.2014.G. je upriličen prijem za rukovodstvo i igračice Rukometnog kluba 'Lokomotiva'. Prijem je održan povodom 50 godina postojanja kluba koji djeluje u ovom gradu.

Pored rukovodstva kluba i igračica, prijemu su bili prisutni predsjednik Sportskog saveza Mostara sa rukovodstvom, te gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić. Gradonačelnik je istaknuo kako je ova obljetnica nešto veliko, pogotovu u ovako teškim vremenima kakva su danas.

"Svi smo svjesni da mnogi klubovi zbog teškog materijalnog i financijskog stanja propadaju, gase se, dok s druge strane 'Lokomotiva' bilježi značajnu obljetnicu i unatoč svemu opstaje", rekao je Bešlić.

Sekretar RK 'Lokomotiva' Omer Omerović kazao je kako potpora Grada i Sportskog saveza nikada nije izostala, i uvijek se našlo načina da se prevaziđe kriza.

"Nadamo se da idu bolja vremena za naš klub, a to bi se trebalo na kraju pokazati i na terenu", kazao je Omerović. Ovom prilikom uručeno je priznanje klubu za rođendan, te su sve igračice počašćene posebno izrađenom tortom za ovu prigodu.
0 0
Slika 66

FSZ 2022

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2022

Slika 233

PARTNER SSGM

Slika 230

Mostar HALF MARATHON 2023

Slika 110

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2023 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR