sys-logo Slika

NAJBOLJI BH RUKOMETAŠI U MOSTARU

Slika
Predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić danas je primio  u posjetu direktora seniorske rukometne reprezentacije BiH  Mirzu Muzurovića. Razgovaralo se o aktualnom stanju u sportu uopće, ali o rukometu najviše. Iznešena je ideja i mogućnost dolaska muške rukometne reprezentacije BiH u Mostar. Nakon razgovora donesen je zajednički zaključak da će Grad Mostar putem Sportskog saveza Grada Mostara ugostiti naše najbolje rukometaše u sklopu priprema za odlazak na svjetsko rukometno prvenstvo u Kataru 2015 godine.
„Obzirom da su sportaši najbolji ambasadori naše zemlje, izuzetno mi je drago da smo došli u situaciju da ugostimo naše najbolje rukometaše te da budemo dio pozitivne sportske priče koja će vjerujem podstaći i druge da podrže sve naše sportiste. Učinit ćemo sve da Mostar bude dobar domaćin, te da reprezentativci iz Mostara na svjetsko prvenstvo odu puni utisaka i da im Mostar bude inspiracija za dobar rezultat. Potrudit ćemo se da im obezbjedimo optimalne uslove za rad.“ Riječi su predsjednika Saveza Hasana Šišića
Muzurović istakao „da mu je želja već odavno da reprezentacija posjeti Mostar, ali kratak rok za pripreme jednostavno dosada to nije dozvoljavao, te je ovo jedinstvena prilika da naši najbolji rukometaši posjete Mostar i ujedno urade dio priprema. Mostar daje odlične igrače u reprezentaciji, te je ovo prilika da im se odužimo jednom ovakvom posjetom“.
Članovi reprezentacije BiH su mostarci Ivo Karačić i Vedran Delić koji su dali ogroman doprinos plasmanu reprezentacije na svjetsko rukometno prvenstvo. Ivi i Vedranu ovim putem želimo uspješan rad, te da spremno dočekaju pripreme u Mostaru i zajedno sa nama budu domaćini ostalim reprezentativcima i članovima stručnog štaba reprezentacije.
Pripreme bi se trebale realizirati početkom januara 2015.godine, a o detaljima dolaska rukometne reprezentacije u Mostar i programu boravka, javnost će biti blagovremeno informirana.
Sastanak održan u četvrtak,11.09.2014.godine.
0 0
Slika 66

FSZ 2023

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2023

Slika 233

EUROPSKI DAN ŠKOLSKOG SPORTA 29.9

Slika 251

Mostar HALF MARATHON 2024

Slika 110

PARTNER SSGM

Slika 230

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2024 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR