sys-logo Slika

REKONSTRUKCIJA SRC KANTAREVAC

Slika
U organizaciji Sportskog saveza Grada Mostara danas je (17.09.2014.g.) na SRC Kantarevac bivši kapiten nogometne reprezentacije Japana Tsuneyasu Miyamoto, zajedno sa polaznicima FIFA Master studija Arijanom Demirović i Alexanderom Staehelin održao pokazni trening za mlade nogometaše iz mostarskih klubova. Radi se o projektu Fondacije za razvoj i unapređenje sportskih i rekreativnih aktivnosti „Mali most“, koja ima namjeru u našem gradu na SRC Kantarevac pokrenuti sportsku akademiju, koja bi za početak organizovala nogometnu akademiju za djecu od 7-12 godina uz kasniju mogućnost uključivanja i drugih sportova.
Na osnovu ranijeg dogovora sa Japanskom ambasadom u BiH, Grad Mostar će aplicirati za sredstva koja su potrebna za rekonstrukciju SRC Kantarevac. Sastanak je održan sa gradonačelnikom Grada Mostara Ljubom Bešlićem, a kao dokaz čvrste i iskrene namjere sastanku je bio prisutan Ambasador Japana u BiH njegova ekselencija Hideo Yamazaki koji je dao punu podršku projektu rekonstrukcije, kao i pokretanju sportske akademije.
Na sastanku su dogovoreni svi detalji oko načina aplikacije i plana rekonstrukcije SRC Kantarevac. U septembru 2015.godine SRC Kantarevac bi trebao biti spreman da ugosti polaznike sportske akademije.
0 0
Slika 66

FSZ 2022

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2022

Slika 233

PARTNER SSGM

Slika 230

Mostar HALF MARATHON 2022

Slika 110

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2023 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR