sys-logo Slika

PRIJEM KOD GRADONAČELNIKA ZA NOVOIZABRANO RUKOVODSTVO SPORTSKOG SAVEZA GRADA MOSTARA

Slika
Gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić zajedno s glavnom savjetnicom, te načelnicima gradskih odjela u Gradskoj je vijećnici upriličio je prijem za novo rukovodstvo Sportskog saveza Grada Mostara.
"Znam da je materijalna situacija u klubovima veoma loša, kao i u cijeloj Bosni i Hercegovini. Tako se u BiH gase klubovi koji su nekada bili prvaci Europe, što svakako nije pohvalno. Grad Mostar će sukladno svojim mogućnostima i dalje pomagati razvoj sporta, te da kroz dobre rezultate sportaša i Mostar dobije promociju. Naši sportaši šalju u svijet pozitivnu sliku o ovome gradu, a treba reći da je i Sportski savez uradio puno po tom pitanju i zahvaljujem mu se na dobrom radu", istaknuo je, između ostalog gradonačelnik Bešlić u svom uvodnom obraćanju.
Na Izbornoj Skupštini Sportskog saveza Grada Mostara za predsjednika Skupštine izabran je Vojo Višekruna.
"Ja sam uvjeren da će te i dalje davati nesuvislu pomoć i potporu Sportskom savezu Grada Mostara. Mi ćemo svatko u svojem djelokrugu rada činiti sve one aktivnosti koje će imati za rezultat daljnji razvoj sporta u Mostaru, njegovo dostojno promoviranje, postizanjem što boljih rezultata jer samo na taj način možemo nastaviti svjetlu tradiciju mostarskog sporta i njegovih sportaša odavno prepoznatu diljem Europe i svijeta'', kazao je predsjednik Skupštine Sportsko saveza Grada Mostara Vojo Višekruna.
Predsjednik Saveza Hasan Šišić zahvalio je gradonačelniku Bešliću i načelniku Odjela društvenih djelatnosti Boži Ćoriću, kao i Gradskom vijeću i cijeloj Gradskoj upravi što je Sportski savez Grada Mostara institucija od posebnog značaja za Grad Mostar kao i za svu novčanu i svaku drugu potporu koju pružaju, a da bi bez te potpore Savez praktično vrlo teško ili nikako opstao.
Prijem održan u utorak, 28.10.2014.g.
0 0
Slika 66

FSZ 2022

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2022

Slika 233

PARTNER SSGM

Slika 230

Mostar HALF MARATHON 2023

Slika 110

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2023 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR