sys-logo Slika

PRIJEM KOD GRADONAČELNIKA ZA NOVOIZABRANO RUKOVODSTVO SPORTSKOG SAVEZA GRADA MOSTARA

Slika
Gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić zajedno s glavnom savjetnicom, te načelnicima gradskih odjela u Gradskoj je vijećnici upriličio je prijem za novo rukovodstvo Sportskog saveza Grada Mostara.
"Znam da je materijalna situacija u klubovima veoma loša, kao i u cijeloj Bosni i Hercegovini. Tako se u BiH gase klubovi koji su nekada bili prvaci Europe, što svakako nije pohvalno. Grad Mostar će sukladno svojim mogućnostima i dalje pomagati razvoj sporta, te da kroz dobre rezultate sportaša i Mostar dobije promociju. Naši sportaši šalju u svijet pozitivnu sliku o ovome gradu, a treba reći da je i Sportski savez uradio puno po tom pitanju i zahvaljujem mu se na dobrom radu", istaknuo je, između ostalog gradonačelnik Bešlić u svom uvodnom obraćanju.
Na Izbornoj Skupštini Sportskog saveza Grada Mostara za predsjednika Skupštine izabran je Vojo Višekruna.
"Ja sam uvjeren da će te i dalje davati nesuvislu pomoć i potporu Sportskom savezu Grada Mostara. Mi ćemo svatko u svojem djelokrugu rada činiti sve one aktivnosti koje će imati za rezultat daljnji razvoj sporta u Mostaru, njegovo dostojno promoviranje, postizanjem što boljih rezultata jer samo na taj način možemo nastaviti svjetlu tradiciju mostarskog sporta i njegovih sportaša odavno prepoznatu diljem Europe i svijeta'', kazao je predsjednik Skupštine Sportsko saveza Grada Mostara Vojo Višekruna.
Predsjednik Saveza Hasan Šišić zahvalio je gradonačelniku Bešliću i načelniku Odjela društvenih djelatnosti Boži Ćoriću, kao i Gradskom vijeću i cijeloj Gradskoj upravi što je Sportski savez Grada Mostara institucija od posebnog značaja za Grad Mostar kao i za svu novčanu i svaku drugu potporu koju pružaju, a da bi bez te potpore Savez praktično vrlo teško ili nikako opstao.
Prijem održan u utorak, 28.10.2014.g.
0 0
Slika 66

FSZ 2023

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2023

Slika 233

EUROPSKI DAN ŠKOLSKOG SPORTA 29.9

Slika 251

Mostar HALF MARATHON 2024

Slika 110

PARTNER SSGM

Slika 230

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2024 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR