sys-logo Slika

PRIJEM ZA STK MOSTAR

Slika
Sportski savez Mostara bio je domaćin prijemu članova stolnoteniskog kluba 'Mostar' koji su odbranili titulu prvaka, kao i Kup Bosne i Hercegovine u seniorskoj konkurenciji. Pored ovih titula proteklom razdoblju osvojili su gotovo sve što se osvojiti može.
Prijem je organizirao Sportski savez Grada Mostara na čelu sa predsjednikom Hasanom Šišićem i gradonačelnik Ljubo Bešlić. Prijemu je bio prisutan i načelnik Odjela društvenih djelatnosti Božo Ćorić.
Gradonačelnik se zahvalio članovima ovog kluba na postignutim izuzetnim rezultatima u sportu kojim se bave, te na taj način promoviraju ime grada u veoma pozitivnom svjetlu. Zahvale je uputio i predsjednik Saveza, koji je istaknuo kako za ona sredstva koja dobiju, ovi sportaši vrate višestruko gradu koji predstavljaju.
Ovom prigodom obratio se i predsjednik stolnoteniskog kluba 'Mostar' koji je pobrojao sve uspjehe kluba, a ujedno se zahvalio na pomoći koju pruža Grad Mostar posredstvom Sportskog saveza. Također, izrazio je nadu kako će se u ovaj sport u narednom periodu uložiti više sredstava kako bi se uslovi rada poboljšali, a time i ostvarivali mnogo bolji rezultati.
Gradonačelnik Bešlić , ovom prilikom klubu je uručio priznanje za postignute rezultate, predsjednik Saveza Šišić uručio je plaketu, dok je Ćorić uručio knjigu.
Ovo je samo nastavak jedne lijepe tradicije prijema u Sportskom savezu Grada Mostara za mostarske klubove i sportaše koji u toku kalendarske godine ostvare značajne rezultate.
Prijem organiziran u četvrtak, 02.10.2014.g.
0 0
Slika 66

FSZ 2022

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2022

Slika 233

PARTNER SSGM

Slika 230

Mostar HALF MARATHON 2023

Slika 110

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2023 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR