sys-logo Slika

PRIJEM ZA STK MOSTAR

Slika
Sportski savez Mostara bio je domaćin prijemu članova stolnoteniskog kluba 'Mostar' koji su odbranili titulu prvaka, kao i Kup Bosne i Hercegovine u seniorskoj konkurenciji. Pored ovih titula proteklom razdoblju osvojili su gotovo sve što se osvojiti može.
Prijem je organizirao Sportski savez Grada Mostara na čelu sa predsjednikom Hasanom Šišićem i gradonačelnik Ljubo Bešlić. Prijemu je bio prisutan i načelnik Odjela društvenih djelatnosti Božo Ćorić.
Gradonačelnik se zahvalio članovima ovog kluba na postignutim izuzetnim rezultatima u sportu kojim se bave, te na taj način promoviraju ime grada u veoma pozitivnom svjetlu. Zahvale je uputio i predsjednik Saveza, koji je istaknuo kako za ona sredstva koja dobiju, ovi sportaši vrate višestruko gradu koji predstavljaju.
Ovom prigodom obratio se i predsjednik stolnoteniskog kluba 'Mostar' koji je pobrojao sve uspjehe kluba, a ujedno se zahvalio na pomoći koju pruža Grad Mostar posredstvom Sportskog saveza. Također, izrazio je nadu kako će se u ovaj sport u narednom periodu uložiti više sredstava kako bi se uslovi rada poboljšali, a time i ostvarivali mnogo bolji rezultati.
Gradonačelnik Bešlić , ovom prilikom klubu je uručio priznanje za postignute rezultate, predsjednik Saveza Šišić uručio je plaketu, dok je Ćorić uručio knjigu.
Ovo je samo nastavak jedne lijepe tradicije prijema u Sportskom savezu Grada Mostara za mostarske klubove i sportaše koji u toku kalendarske godine ostvare značajne rezultate.
Prijem organiziran u četvrtak, 02.10.2014.g.
0 0
Slika 66

FSZ 2023

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2023

Slika 233

EUROPSKI DAN ŠKOLSKOG SPORTA 29.9

Slika 251

Mostar HALF MARATHON 2024

Slika 110

PARTNER SSGM

Slika 230

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2024 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR