sys-logo Slika

PRIJEM ZA NAJBOLJE RUKOMETAŠE BOSNE I HERCEGOVINE

Slika
Mostar – 23. 12. 2014 - Gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić sa suradnicima i predstavnicima Sportskog saveza Grada Mostara primio je u Gradskoj vijećnici rukometnu izabranu vrstu BiH i predstavnike Rukometnog saveza BiH.

"Hvala Vam što ste prihvatili poziv Sportskog saveza da dio svojih priprema za Svjetsko prvenstvo obavite u Mostaru. Došli ste u grad, gdje se rukomet cijeni, voli i poštuje.Plasman na Svjetsko prvenstvo je velika stvar za razvoj sporta u BiH, a gledajući ovu ekipu ja sam uvjeren da će te nas obradovati u Kataru. Siguran sam da će reprezentacija izboriti plasman na Olimpijske igre bez dodatnih kvalifikacija-kazao je Bešlić.

Predsjednik Rukometnog saveza BiH dr. Nevenko Herceg zahvalio je gradonačelniku Bešliću na prijemu, te istaknuo kako je 2014. godina bila godina rukometa.

"Proteklih dana bili su razni izbori najboljih sportaša u BiH, i žiri nije imao lagan zadatak izabrati najbolje u godini velikih uspjeha bh. sportaša. Mi smo u Rukometnom savezu ponosni što smo dobili 4-5 ključnih priznanja, i to je potvrda kako je rukomet u 2014. godini najuspješniji sport u BiH", kazao je Herceg.

Izbornik Dragan Marković je istaknuo kako je zajedništvo najveća snaga reprezentacije koju vodi, te da neće razočarati navijače na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

-Drago mi je što širimo duh reprezentacije po cijeloj zemlji, i da smo rado viđeni po svim dijelovima BiH, kazao je on te iznio obećanje kako neće razočarati i da će se na Svjetskom prvenstvu boriti za svaku loptu. 
0 0
Slika 66

FSZ 2023

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2023

Slika 233

EUROPSKI DAN ŠKOLSKOG SPORTA 29.9

Slika 251

Mostar HALF MARATHON 2024

Slika 110

PARTNER SSGM

Slika 230

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2024 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR