sys-logo Slika

PRIJEM ZA PRVAKA EUROPE DAMIRA BELJU

Slika
Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić i predsjednik Sportskog saveza grada Mostara Hasan Šišić upriličili su danas u prostorijama Sportskog saveza prijem za Damira Belju, novog bokserskog prvaka u dvije prestižne bokserskee verzije – WBO i WBC.
Beljo je, 6. marta, u Berlinu, pobijedio Nijemca Maika Kurzweilla i osvojio titule prvaka Evrope, Azije i Pacifika po WBC verzijim te prvaka Evrope po WBO verziji u kruzer kategoriji.
Gradonačelnik Bešlić i predsjednik Saveza Šišić čestitali su Belji na velikom sportskom uspjehu, poželjeli mu da se na ovome ne zaustavi, te mu poručili kako su Mostar i cijela Bosna i Hercegovina ponosni na njega i na njegov uspjeh.
„Hvala gradonačelniku Bešliću i predsjedniku Šišiću na svoj pomoći, koju su mi dali kada sam odlazio u Berlin, ali i hvala dragom Bogu što mi je omogućio da živim svoj san”, kazao je Beljo, još jednom ponovivši kako će do kraja godine sigurno napasti naslov prvaka svijeta u jednoj od najprestižnijih bokserskih verzija.
„Zahvalio bih se svima na podršci i čestitkama koje sam dobio proteklih desetak dana i obećavam svim svojim Mostarcima, Ramljacima, svim građanima Bosne i Hercegovine da ću ih učiniti još ponosnijim i da ću se pokušati izboriti za titulu prvaka svijeta, što bi bio ogroman uspjeh za bosanskohercegovački sport”, kazao je Beljo.
(Prijem održan, 17.03.2015.g.)
0 0
Slika 66

FSZ 2023

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2023

Slika 233

EUROPSKI DAN ŠKOLSKOG SPORTA 29.9

Slika 251

Mostar HALF MARATHON 2024

Slika 110

PARTNER SSGM

Slika 230

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2024 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR