sys-logo Slika

PRIJEM ZA PRVAKA EUROPE DAMIRA BELJU

Slika
Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić i predsjednik Sportskog saveza grada Mostara Hasan Šišić upriličili su danas u prostorijama Sportskog saveza prijem za Damira Belju, novog bokserskog prvaka u dvije prestižne bokserskee verzije – WBO i WBC.
Beljo je, 6. marta, u Berlinu, pobijedio Nijemca Maika Kurzweilla i osvojio titule prvaka Evrope, Azije i Pacifika po WBC verzijim te prvaka Evrope po WBO verziji u kruzer kategoriji.
Gradonačelnik Bešlić i predsjednik Saveza Šišić čestitali su Belji na velikom sportskom uspjehu, poželjeli mu da se na ovome ne zaustavi, te mu poručili kako su Mostar i cijela Bosna i Hercegovina ponosni na njega i na njegov uspjeh.
„Hvala gradonačelniku Bešliću i predsjedniku Šišiću na svoj pomoći, koju su mi dali kada sam odlazio u Berlin, ali i hvala dragom Bogu što mi je omogućio da živim svoj san”, kazao je Beljo, još jednom ponovivši kako će do kraja godine sigurno napasti naslov prvaka svijeta u jednoj od najprestižnijih bokserskih verzija.
„Zahvalio bih se svima na podršci i čestitkama koje sam dobio proteklih desetak dana i obećavam svim svojim Mostarcima, Ramljacima, svim građanima Bosne i Hercegovine da ću ih učiniti još ponosnijim i da ću se pokušati izboriti za titulu prvaka svijeta, što bi bio ogroman uspjeh za bosanskohercegovački sport”, kazao je Beljo.
(Prijem održan, 17.03.2015.g.)
0 0
Slika 66

FSZ 2022

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2022

Slika 233

PARTNER SSGM

Slika 230

Mostar HALF MARATHON 2023

Slika 110

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2023 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR