sys-logo Slika

PREDSTAVLJANJE SPORTSKE AKADEMIJE MALI MOST

Slika
Fondacija za razvoj i unaprijeđenje sportskih i rekretativnih aktivnosti „Mali Most“ provodi aktivnosti prije otvaranja sportske Akademije „Mali Most“ u Mostaru u sklopu projekta #DijalogZaBudućnost koji implementiraju UNDP, UNICEF i UNESCO u partnerstvu sa Predsjedništvom Bosne i Hercegovine. Projekt „Dijalog za budućnost” se finansira sredstvima Ureda Ujedinjenih nacija za podršku izgradnji mira / Fonda za izgradnju mira (PBF).
Sa ciljem da se predstavi rad Akademije te uspostavi suradnja sa obrazovnim ustanovama i organizacijama koje se bave pitanjima mladih, danas je organizovan „Okrugli sto“ na kojem su učešće uzeli predstavnici Univerziteta „Džemal Bijedić“, Sveučilišta u Mostaru, Gimnazije Mostar, Koledža ujedinjenog svijeta, Vijeća mladih, Vijeća učenika, Europske zajednice specijalno predstavništvo Mostar, Međunarodne osnovne škole Mostar, Gradske uprave Grada Mostara i Sportskog saveza Grada Mostara. Pored prezentacije Sportske akademije učesnici su kroz razgovor razmijenili praktična iskustva kada je u pitanju suradnja u lokalnoj zajednici.
Veliku podršku projekt pruža Gradska uprava Grada Mostara na čelu sa gradonačelnikom, kao i Sportski savez Grada Mostara.
„Okrugli sto „ održan danas (utorak, 30.06.2015.g.) u prostorijama Sportskog saveza Grada Mostara
0 0
Slika 66

FSZ 2022

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2022

Slika 233

PARTNER SSGM

Slika 230

Mostar HALF MARATHON 2023

Slika 110

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2023 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR