sys-logo Slika

PREDSTAVLJANJE SPORTSKE AKADEMIJE MALI MOST

Slika
Fondacija za razvoj i unaprijeđenje sportskih i rekretativnih aktivnosti „Mali Most“ provodi aktivnosti prije otvaranja sportske Akademije „Mali Most“ u Mostaru u sklopu projekta #DijalogZaBudućnost koji implementiraju UNDP, UNICEF i UNESCO u partnerstvu sa Predsjedništvom Bosne i Hercegovine. Projekt „Dijalog za budućnost” se finansira sredstvima Ureda Ujedinjenih nacija za podršku izgradnji mira / Fonda za izgradnju mira (PBF).
Sa ciljem da se predstavi rad Akademije te uspostavi suradnja sa obrazovnim ustanovama i organizacijama koje se bave pitanjima mladih, danas je organizovan „Okrugli sto“ na kojem su učešće uzeli predstavnici Univerziteta „Džemal Bijedić“, Sveučilišta u Mostaru, Gimnazije Mostar, Koledža ujedinjenog svijeta, Vijeća mladih, Vijeća učenika, Europske zajednice specijalno predstavništvo Mostar, Međunarodne osnovne škole Mostar, Gradske uprave Grada Mostara i Sportskog saveza Grada Mostara. Pored prezentacije Sportske akademije učesnici su kroz razgovor razmijenili praktična iskustva kada je u pitanju suradnja u lokalnoj zajednici.
Veliku podršku projekt pruža Gradska uprava Grada Mostara na čelu sa gradonačelnikom, kao i Sportski savez Grada Mostara.
„Okrugli sto „ održan danas (utorak, 30.06.2015.g.) u prostorijama Sportskog saveza Grada Mostara
0 0
Slika 66

FSZ 2021

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2021

Slika 233

PARTNER SSGM

Slika 230

Mostar HALF MARATHON 2022

Slika 110

JADRANSKO JONSKE IGRE MLADIH 2019

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2022 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR