sys-logo Slika

POSJETA TRENING KAMPU NOGOMETNE REPREZENTACIJE BIH

Slika
Predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić na poziv rukometne reprezentacije i selektora Dragana Markovića boravio je Zenici na utakmici koju je naša reprezentacija odigrala protiv reprezentacije Bjelorusije. Neposredno prije utakmice u kratkom razgovoru sa selektorom, predsjednik Saveza i selektor osvrnuli su se na boravak reprezentacije u Mostaru. U nadi da će rukometni zmajevi ponovo doći u Mostar na pripreme za neko od većih takmičenja, predsjednik Šišić je zaželio uspjeh u sljedećim nastupima reprezentacije.
Ova prilika je također iskorištena za posjetu trening kampu nogometne reprezentacije koja se priprema za jako važnu utakmicu sa Izraelom. U razgovoru sa selektorom Mehmedom Baždarevićem i njegovim stručnim štabom, osvrnuli smo se na tešku utakmicu, ali na ipak jako dobro raspoloženje u ekipi. Svi jedva čekaju da utakmica krene, te da napravimo dobar rezultat, što neće biti nimalo lako, složili su se svi.
Predsjednik je ovog puta uručio poklon knjige za selektora, Mostar u riječi i slici, te knjige Mostarski dragulji I i II dio.Očekujemo da selektora uskoro vidimo i u Mostaru.  
0 0
Slika 66

FSZ 2022

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2022

Slika 233

PARTNER SSGM

Slika 230

Mostar HALF MARATHON 2023

Slika 110

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2023 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR