sys-logo Slika

POSJETA TRENING KAMPU NOGOMETNE REPREZENTACIJE BIH

Slika
Predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić na poziv rukometne reprezentacije i selektora Dragana Markovića boravio je Zenici na utakmici koju je naša reprezentacija odigrala protiv reprezentacije Bjelorusije. Neposredno prije utakmice u kratkom razgovoru sa selektorom, predsjednik Saveza i selektor osvrnuli su se na boravak reprezentacije u Mostaru. U nadi da će rukometni zmajevi ponovo doći u Mostar na pripreme za neko od većih takmičenja, predsjednik Šišić je zaželio uspjeh u sljedećim nastupima reprezentacije.
Ova prilika je također iskorištena za posjetu trening kampu nogometne reprezentacije koja se priprema za jako važnu utakmicu sa Izraelom. U razgovoru sa selektorom Mehmedom Baždarevićem i njegovim stručnim štabom, osvrnuli smo se na tešku utakmicu, ali na ipak jako dobro raspoloženje u ekipi. Svi jedva čekaju da utakmica krene, te da napravimo dobar rezultat, što neće biti nimalo lako, složili su se svi.
Predsjednik je ovog puta uručio poklon knjige za selektora, Mostar u riječi i slici, te knjige Mostarski dragulji I i II dio.Očekujemo da selektora uskoro vidimo i u Mostaru.  
0 0
Slika 66

FSZ 2021

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2021

Slika 233

PARTNER SSGM

Slika 230

Mostar HALF MARATHON 2022

Slika 110

JADRANSKO JONSKE IGRE MLADIH 2019

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2022 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR