sys-logo Slika

POSJETA PREDSTAVNIKA DELOITTA

Slika
Predstavnici konsultantske kuće Deloit Tomatsu iz Tokija, boravili su u posjeti Sportskom savezu Grada Mostara. Ovom prilikom susreli su se sa predsjednikom Sportskog saveza Grada Mostara Hasanom Šišićem i generalnom tajnicom Saveza Mirjanom Bošnjak. Predstavnici Deloita angažovani su na projektu sportske akademije Mali Most u Mostaru, te su došli da se lično uvjere u mogućnosti našeg grada, te da vide trenutno stanje na terenu kada je pitanju SC Kantarevac. Predsjednik Saveza iskazao je dobrodošlicu predstavnicima Deloita i ujedno im se zahvalio na njihovom angažmanu i doprinosu projektu sportske akademije. „očekujemo da će akademija zaživjeti punom kapacitetu, te da će predstavnici Fondacije „Mali Most“ biti ponosni na rezultate akademije. Očekujemo da akademija okupi veliki broj djece i pruži im neophodne uslove za nesmetan rad“
Predstavnici Deloita su zahvalili predsjedniku na dosadašnjem angažmanu Saveza, te očekuju da će podrška Saveza biti nastavljena tokom trajanja cijelog projekta.
Nakon Sportskog saveza, predstavnici Deloita posjetili su SC Kantarevac, ali i druge sportske terene koje bi akademija koristila kao mjesto treniranja u slučaju loših vremenskih uslova u zimskom periodu.
U cilju uspostave dobrih odnosa predstavnici Deloita posjetili su dva mostarska premijer ligaša
FK Velež i HŠK Zrinjski.
(Mostar, 22.07.2015.g.)
0 0
Slika 66

FSZ 2023

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2023

Slika 233

EUROPSKI DAN ŠKOLSKOG SPORTA 29.9

Slika 251

Mostar HALF MARATHON 2024

Slika 110

PARTNER SSGM

Slika 230

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2024 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR