sys-logo Slika

PROMOCIJA SPORTSKE AKADEMIJE

Slika
U dvorani koja se nalazi u sklopu hotela 'Mepas' u Mostaru, sinoć (srijeda, 16.09.2015) predstavljena je sportska akademija koju pokreće Fondacija za razvoj i unapređenje sportskih i rekreativnih aktivnosti 'Mali most'. Sportska akademija će se odvijati na prostorima sportsko - rekreativnog centra Kantarevac u Mostaru.
Aktivnosti se provode u sklopu projekta 'Dijalog za budućnost' koji implementiraju UNDP, UNICEF i UNESCO u partnerstvu sa Predsjedništvom Bosne i Hercegovine. Projekt 'Dijalog za budućnost' se financira sredstvima Ureda Ujedinjenih nacija za podršku izgradnji mira - Fonda za izgradnju mira (PBF).
Okupljenima se obratio predsjednik Sportskog saveza Mostara Hasan Šišić koji je izrazio zadovoljstvo ovim projektom, te koji je rekao kako se nada da će kroz nekoliko mjeseci biti omogućen rad ove akademije na obnovljenom Kantarevcu.
Također, prisutnima se obratio i Saša Papac reprezentativac BiH i nogometni internacionalac rekavši kako je ovo veoma dobra prilika za djecu iz Mostara da se bave sportom, bez obzira na imovinsko stanje. "Bit će izgrađen i novi mini sportski centar, što će biti podstrek za sve mlade sportaše", kazao je Papac.
Kako je kazao Dženan Šuta, menadžer projekta, Sportska akademija "Mali Most" će biti nogometna sekcija koja je vezana za rekonstrukciju SC Kantarevac. "Akademija je u potpunosti besplatna i pristupačna je svima", kazao je on i dodao kako se iz organizacije nadaju kako će ovo postati vodeća akademija na području grada Mostara.
U sklopu ovog projekta u četvrtak 17.9. će se održati dan nogometa za dječake na igralištu Gimnazije (Španjolski trg) u Mostaru s početkom u 17:30 sati, dok će se dan nogometa za djevojčice koji će voditi bivša reprezentativka Sabina Pehić. Dan nogometa za djevojčice održat će se 18. rujna u isto vrijeme na istom mjestu kao i dan nogometa za dječake.
0 0
Slika 66

FSZ 2023

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2023

Slika 233

EUROPSKI DAN ŠKOLSKOG SPORTA 29.9

Slika 251

Mostar HALF MARATHON 2024

Slika 110

PARTNER SSGM

Slika 230

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2024 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR