sys-logo Slika

MALA OLIMPIJADA PREDŠKOLSKIH USTANOVA 2015

Slika
Mala olimpijada polaznika predškolskih ustanova sa područja HNK/Ž, održana je u subotu, 17.10.2015.g. u Mostaru . Učešće na olimpijadi uzelo je 160 takmičara iz 22 ustanove.
„Mala olimpijada „ održava se u organizaciji Pedagoškog zavoda Mostar, Zavoda za školstvo Mostar, Sportskog saveza Grada Mostara i odsjeka za sport i zdravlje Nastavničkog fakulteta Univerziteta „Džemal Bijedić“, dok je ovogodišnji domaćin i tehnički realizator olimpijade bio Dječji vrtić Zemzem. Olimpijada se održava uz podršku ministarstva obrazovanja , nauke, kulture i sporta HNK/Ž.
Na ceremoniji otvaranja prisutnima su se obratili direktorica Pedagoškog zavoda Mostar Sabaheta Bijedić, predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić i predstavnik ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK/Ž Azemina Hubanić, koji su svim učesnicima zaželjeli puno uspjeha u takmičenju.
Svi učesnici su dobili medalje i pehare, tako da su svi pobjednici, te očekujemo njihov angažman i bolje rezultate u godinama koje su pred nama.
Takmičenja su organizovana u više disciplina koje su prilagođena dječjem uzrastu, između ostalog takmičili su se u skaknju u vrećama, nošenju ping pong loptice u kašiki, utrke, igre spretnosti i sl.
Na kraju takmičenja, malu olimpijsku baklju od strane predstavnika vrtića Zemzem preuzeli su predstavnici vrtića Sveti Josip, koji će biti domaćin i tehnički realizator Male olimpijade 2016.g.
0 0
Slika 66

FSZ 2023

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2023

Slika 233

EUROPSKI DAN ŠKOLSKOG SPORTA 29.9

Slika 251

Mostar HALF MARATHON 2024

Slika 110

PARTNER SSGM

Slika 230

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2023 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR