sys-logo Slika

MALA OLIMPIJADA PREDŠKOLSKIH USTANOVA 2015

Slika
Mala olimpijada polaznika predškolskih ustanova sa područja HNK/Ž, održana je u subotu, 17.10.2015.g. u Mostaru . Učešće na olimpijadi uzelo je 160 takmičara iz 22 ustanove.
„Mala olimpijada „ održava se u organizaciji Pedagoškog zavoda Mostar, Zavoda za školstvo Mostar, Sportskog saveza Grada Mostara i odsjeka za sport i zdravlje Nastavničkog fakulteta Univerziteta „Džemal Bijedić“, dok je ovogodišnji domaćin i tehnički realizator olimpijade bio Dječji vrtić Zemzem. Olimpijada se održava uz podršku ministarstva obrazovanja , nauke, kulture i sporta HNK/Ž.
Na ceremoniji otvaranja prisutnima su se obratili direktorica Pedagoškog zavoda Mostar Sabaheta Bijedić, predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić i predstavnik ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK/Ž Azemina Hubanić, koji su svim učesnicima zaželjeli puno uspjeha u takmičenju.
Svi učesnici su dobili medalje i pehare, tako da su svi pobjednici, te očekujemo njihov angažman i bolje rezultate u godinama koje su pred nama.
Takmičenja su organizovana u više disciplina koje su prilagođena dječjem uzrastu, između ostalog takmičili su se u skaknju u vrećama, nošenju ping pong loptice u kašiki, utrke, igre spretnosti i sl.
Na kraju takmičenja, malu olimpijsku baklju od strane predstavnika vrtića Zemzem preuzeli su predstavnici vrtića Sveti Josip, koji će biti domaćin i tehnički realizator Male olimpijade 2016.g.
0 0
Slika 66

FSZ 2022

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2022

Slika 233

PARTNER SSGM

Slika 230

Mostar HALF MARATHON 2023

Slika 110

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2023 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR