sys-logo Slika

SASTANAK PRED DERBI

Slika
Povodom odigravanja gradskog derbija između Zrinjskog i Veleža u prostorijama Sportskog saveza Grada Mostara održan je sastanak kojem su prisustvovali predsjednik Sportskog saveza, načelnik Odjela društvenih djelatnosti, predstavnici HŠK Zrinjskog i FK Veleža, te Policijske uprave Mostar.

"S predstavnicima MUP-a i Zrinjskog dogovorili smo sve detalje oko organizacije utakmice. Nadam se da će gradski derbi proteći mirno i u sportskom ambijentu. Očekujemo veliki broj naših navijača, da nam budu 12 igrač i podrže nas u osvajanju tri boda", kazao je Arman Zalihić v.d. direktor Veleža.

Predsjednik Zrinjskog Marin Raspudić zahvalio se Sportskom savezu na organizaciji sastanaka pred gradski derbi, te istaknuo kako su isti posljednjih godina urodili plodom.

"Nadam se da će derbi i ove godine biti odigran u fair i sportskom ozračju. Mi imamo namjeru pobijediti kako bi se zadržali u vrhu ljestvice. Velež također ima svoje ambicije, i vidjet ćemo što će se dogoditi na utakmicu. Vjerujem da će biti dobra utakmica i neka u sportskom raspoloženju bolji pobijedi", poručio je Raspudić.

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić je na službenom putu, pa je u njegovo ime sastanku prisustvovao načelnik Odjela društvenih djelatnosti Božo Ćorić.

"Zahvaljujući klubovima i policiji već dugi niz godina gradski derbiji prolaze bez incidenata. Nadam se da će tako biti i ove godine, te da ćemo uživati u sportu", rekao je Ćorić.

Zapovjednik Policijske stanice Mostar Azer Veledar istaknuo je kako je policija spremna za gradski derbi.

"Policijska uprava Mostar napravila je plan osiguranja i mi smo spremni da osiguramo gradski derbi", riječi su Veledara.

Za utakmicu u Vrapčićima navijači Zrinjskog će dobiti 250 ulaznica. Gradski derbi između Veleža i Zrinjskog igra se u subotu u 14.30 sati.
Za petak, 23.10.2015.g. u 11 sati je zakazana pres konferencija u prostorijama Sportskog saveza na kojoj će se obratiti kapiteni i treneri obadva kluba.
0 0
Slika 66

FSZ 2023

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2023

Slika 233

EUROPSKI DAN ŠKOLSKOG SPORTA 29.9

Slika 251

Mostar HALF MARATHON 2024

Slika 110

PARTNER SSGM

Slika 230

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2024 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR