sys-logo Slika

SPORTAŠI SU PONOS MOSTARA

Slika
U prostorijama Sportskog saveza Grada Mostara organiziran je Novogodišnji prijem za predstavnike medija. Predsjednik Hasan Šišić zahvalio se novinarima na korektnom izvještavanju o sportskim aktivnostima i uspjesima mostarskih klubova i sportaša.

"Vi pratite naše aktivnosti i imamo uzajamno povjerenje. Mladim sportašima i sportskim radnicima vi dajete podršku i snagu da nastave sa svojim radom. Koristim ovu priliku da Vam se zahvalim i nadam se uspješnoj suradnji i u 2016. godini", kazao je Hasan Šišić.

Prisutne predstavnike "sedme sile" pozdravila je i Radmila Komadina, glavna savjetnica gradonačelnika Ljube Bešlića.

"Hvala Vam na svemu što radite za promocija sporta u Mostaru. Želim da nastavite tako raditi i da Vam profesionalnost bude na prvom mjestu. Moja zahvala ide i djelatnicima Sportskog saveza na svemu što oni rade, a prvenstveno rade na zbližavanju mladih ljudi što je jako važno. Naši sportaši postižu odlične rezultate na raznim natjecanjima i s njima se ponosimo", Sredstva koja se izdvajaju za sport daleko su od dovoljnih, ali su ipak od koristi svim kolektivima koji djeluju pod okriljem Sportskog saveza, istaknula je Komadina.

Prema njezinim riječima cjelokupna ekonomska situacija u BiH i Mostaru reflektira se i na sportaše koji ne dobivaju sredstava onoliko koliko zaslužuju. U proračunu za 2016. godini znatan dio sredstava će biti izdvojen za sport u Mostaru, a zatim se Sportski savez po određenim kriterijima novac raspodijeliti svim klubovima.  
0 0
Slika 66

FSZ 2023

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2023

Slika 233

EUROPSKI DAN ŠKOLSKOG SPORTA 29.9

Slika 251

Mostar HALF MARATHON 2024

Slika 110

PARTNER SSGM

Slika 230

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2024 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR