sys-logo Slika

RADIONICA NA TEMU "TRENING MENTALNE SNAGE"

Slika
Radionica na temu “Trening mentalne snage” koju je organizirao Sportski savez Grada Mostara za trenere, sportske radnike, fizioterapute,sportaše održana je u ponedjeljak, 29.02.2016.g. u hotelu Bristol.
Predavač na radionici bio je Goran Suton (47, viši rukometni trener, NLP-trener, mentalni coach, kineziolog…). Koji je ovim putem svim prisutnim prenio dio svog velikog iskustva u oblasti mentalnog treninga, kroz primjere vježbi iz prakse. Sve prisutne je zainteresirao I za ovaj vid, u sadašnje vrijeme neizostavanog dijela pripreme sportaša kako u pripremi za treninge, utakmice, tako I za vrijeme poslje sportskih povreda u cilju uspješnog vraćanja na teren. Važno je naglasiti da su aktivno učešće u praktičnim vježbama prikazanim na radionici uzeli svi prisutni što je znak da ih je Goran uspio animirati za samu temu radionice!
Na kraju se predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić zahvalio Goranu na održanoj radionici I angažmanu u istoj, te jednoj velikoj želji da svoje znanje prenosi na mlađe generacije trenera sa područja Mostara. Goran je najavio mogućnost organiziranja jednog programa koji bi sadržavao vise radionica u cilju kvalitetnije obuke za sve one koji se žele baviti mentalnim treningom I njegovim razvijenim integralno-individualnim programom THYMSOM koji je kroz svoj rad razvio I koji uspješno primjenjuje! Svi oni koji uzmu učešće planiranoj obuci steći će certifikat na osnovu čega će moći svoje znanje u ovoj oblasti unapređivati te svakako I prenositi. Nešto vise o ovoj vrsti obuke u narednom period!
"Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi više od onoga što misli da može.“ – Henry Ford
0 0
Slika 66

FSZ 2023

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2023

Slika 233

EUROPSKI DAN ŠKOLSKOG SPORTA 29.9

Slika 251

Mostar HALF MARATHON 2024

Slika 110

PARTNER SSGM

Slika 230

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2023 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR