sys-logo Slika

SASTANAK SA NOVIM RUKOVODSTVOM FK VELEŽ

Slika

Novi ljudi iz Uprave uvjerili su me u njihove časne namjere i želje da Velež opet vrate tamo gdje mu je i mjesto i da bude ponovo ponos Mostara. Stoga će im Grad, u granicama mogućnosti, maksimalno pomoći da realizuju, prije svega, infrastrukturne projekte, kazao je, između ostalog, gradonačenik Mostara Ljubo Bešlić poslije susreta i razgovora sa članovima Upravnog odbora FK Velež na čelu sa predsjednikom Šemsudinom Hasićem, koji je upriličen u prostorijama Sportskog saveza Grada Mostara.

Grad Mostar će se hitno uključiti u rješavanje završetka pomoćnog terena u Vrapčićima i rješavanja putnog prilaza stadionu.

„Obećali smo i da će se Grad angažovati na lobiranju za pomoć Veležu, a dogovorili smo se i da se češće sastajemo i dogovaramoˮ, kazao je gradonačelnik Bešlić.

Predsjednik UO FK Velež Šemsudin Hasić, zahvaljući se iskazanoj podršci gradonačelnika Ljube Bešlića, izrazio je nadu da za Rođene dolaze bolji dani, ali da treba vremena i strpljenja da se zacrtani planovi i realizuju.

„Preko noći se ništa ne može riješiti i stoga nam je potrebna podrška i grada i navijača i svih prijatelja kluba. Pomoćni stadion biće gotov za par dana I ovim putem pozivam sve prisutne da dođu 14.og ovog mjeseca I prisustvuju svečanom otvaranju. Zatečena dugovanja rješavamo i smanjujemo. O eventualnim pojačanjima za sada ne razmišljamo, u januaru će biti novena u igračkom kadru, koje će, nadam se, doprinjeti boljim rezultatima. Posebno želim naglasiti da nas u ovom trenutku, ali samo ovu takmičarsku sezonu,  uopšte ne interesuje povratak u Premijer ligu, jer želimo da klub postavimo na zdrave noge, da Omladinska škola, osvježena novim ljudima, počne ‘proizvoditi’ igrače. Raduje nas i što nas navijači podržavaju, da prepoznaju naš rad i želju da Velež opet bude ono što je oduvijek bioˮ, kazao je predsjednik UO Šemsudin Hasić.
Ovom prilikom predsjednik UO FK Velež, gradonačelniku i predsjedniku Sportskog saveza uručio je članske karte, te ih pozvao na naredne utakmice Veleža.

0 0
Slika 66

FSZ 2023

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2023

Slika 233

EUROPSKI DAN ŠKOLSKOG SPORTA 29.9

Slika 251

Mostar HALF MARATHON 2024

Slika 110

PARTNER SSGM

Slika 230

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2023 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR