sys-logo Slika

SASTANAK SA NOVIM RUKOVODSTVOM FK VELEŽ

Slika

Novi ljudi iz Uprave uvjerili su me u njihove časne namjere i želje da Velež opet vrate tamo gdje mu je i mjesto i da bude ponovo ponos Mostara. Stoga će im Grad, u granicama mogućnosti, maksimalno pomoći da realizuju, prije svega, infrastrukturne projekte, kazao je, između ostalog, gradonačenik Mostara Ljubo Bešlić poslije susreta i razgovora sa članovima Upravnog odbora FK Velež na čelu sa predsjednikom Šemsudinom Hasićem, koji je upriličen u prostorijama Sportskog saveza Grada Mostara.

Grad Mostar će se hitno uključiti u rješavanje završetka pomoćnog terena u Vrapčićima i rješavanja putnog prilaza stadionu.

„Obećali smo i da će se Grad angažovati na lobiranju za pomoć Veležu, a dogovorili smo se i da se češće sastajemo i dogovaramoˮ, kazao je gradonačelnik Bešlić.

Predsjednik UO FK Velež Šemsudin Hasić, zahvaljući se iskazanoj podršci gradonačelnika Ljube Bešlića, izrazio je nadu da za Rođene dolaze bolji dani, ali da treba vremena i strpljenja da se zacrtani planovi i realizuju.

„Preko noći se ništa ne može riješiti i stoga nam je potrebna podrška i grada i navijača i svih prijatelja kluba. Pomoćni stadion biće gotov za par dana I ovim putem pozivam sve prisutne da dođu 14.og ovog mjeseca I prisustvuju svečanom otvaranju. Zatečena dugovanja rješavamo i smanjujemo. O eventualnim pojačanjima za sada ne razmišljamo, u januaru će biti novena u igračkom kadru, koje će, nadam se, doprinjeti boljim rezultatima. Posebno želim naglasiti da nas u ovom trenutku, ali samo ovu takmičarsku sezonu,  uopšte ne interesuje povratak u Premijer ligu, jer želimo da klub postavimo na zdrave noge, da Omladinska škola, osvježena novim ljudima, počne ‘proizvoditi’ igrače. Raduje nas i što nas navijači podržavaju, da prepoznaju naš rad i želju da Velež opet bude ono što je oduvijek bioˮ, kazao je predsjednik UO Šemsudin Hasić.
Ovom prilikom predsjednik UO FK Velež, gradonačelniku i predsjedniku Sportskog saveza uručio je članske karte, te ih pozvao na naredne utakmice Veleža.

0 0
Slika 66

FSZ 2022

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2022

Slika 233

PARTNER SSGM

Slika 230

Mostar HALF MARATHON 2023

Slika 110

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2023 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR