sys-logo Slika

PRIJEM ZA PRVAKE BOSNE I HERCEGOVINE U FUTSALU

Slika

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić i predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara, upriličili su u Gradskoj vijećnici prijem  za igrače, stručni štab i rukovodstvo FC Mostar SG Staklorad, koji su nedavno postali prvaci u Futsal ligi BiH.

“Borili ste se do posljednje kapi znoja za osvojenu titulu, ali i za promociju imena Mostara. Uložili ste dosta truda i odricanja, da bi danas postali ponos svih građana Mostara. Vjerujem da ćete, uz ovakav rad stručnog štaba i agilnu upravu, na čelu sa predsjednikom, dostojno reprezentovati Mostar i BiH u Ligi za prvaka.“ kazao je Bešlić.

Gradonačelnik Bešlić posebno je naglasio da je osvojena titula državnog prvaka svojevrsna promocija sporta i Grada Mostara i da su članovi FC Mostar SG Staklorad jedna dobra priča Grada Mostara.

 

Predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić izrazio je želju da u Mostar FC Mostar SG Staklograd, donese i pehar osvajača Kupa BiH.

Predsjednik kluba Amel Bajgorić, zahvalio se gradonačelniku Bešliću i Sportskom savezu Grada Mostara za dosadašnju pomoć.

“Nadam se i očekujem pomoć oko priprema za učešće u Ligi prvaka. Imamo sjajnu ekipu i stručni štab i obećavam da ćemo dostojno reprezentovati i naš grad i državu BiH. Osvojena titula državnog prvaka je kruna timskog rada svih ljudi u klubu”, kazao je Bajgorić.
Također, ovom prilikom gradonačelnik i predsjednik Sportskog saveza uručili su priznanja kao i skromna financijska sredstva za postignute rezultate, dok jwe rukovodstvo kluba pripremilo poklon dresove.

0 0
Slika 66

FSZ 2023

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2023

Slika 233

EUROPSKI DAN ŠKOLSKOG SPORTA 29.9

Slika 251

Mostar HALF MARATHON 2024

Slika 110

PARTNER SSGM

Slika 230

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2024 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR