sys-logo Slika

PRIJEM ZA PRVAKE BOSNE I HERCEGOVINE U FUTSALU

Slika

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić i predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara, upriličili su u Gradskoj vijećnici prijem  za igrače, stručni štab i rukovodstvo FC Mostar SG Staklorad, koji su nedavno postali prvaci u Futsal ligi BiH.

“Borili ste se do posljednje kapi znoja za osvojenu titulu, ali i za promociju imena Mostara. Uložili ste dosta truda i odricanja, da bi danas postali ponos svih građana Mostara. Vjerujem da ćete, uz ovakav rad stručnog štaba i agilnu upravu, na čelu sa predsjednikom, dostojno reprezentovati Mostar i BiH u Ligi za prvaka.“ kazao je Bešlić.

Gradonačelnik Bešlić posebno je naglasio da je osvojena titula državnog prvaka svojevrsna promocija sporta i Grada Mostara i da su članovi FC Mostar SG Staklorad jedna dobra priča Grada Mostara.

 

Predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić izrazio je želju da u Mostar FC Mostar SG Staklograd, donese i pehar osvajača Kupa BiH.

Predsjednik kluba Amel Bajgorić, zahvalio se gradonačelniku Bešliću i Sportskom savezu Grada Mostara za dosadašnju pomoć.

“Nadam se i očekujem pomoć oko priprema za učešće u Ligi prvaka. Imamo sjajnu ekipu i stručni štab i obećavam da ćemo dostojno reprezentovati i naš grad i državu BiH. Osvojena titula državnog prvaka je kruna timskog rada svih ljudi u klubu”, kazao je Bajgorić.
Također, ovom prilikom gradonačelnik i predsjednik Sportskog saveza uručili su priznanja kao i skromna financijska sredstva za postignute rezultate, dok jwe rukovodstvo kluba pripremilo poklon dresove.

0 0
Slika 66

FSZ 2022

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2022

Slika 233

PARTNER SSGM

Slika 230

Mostar HALF MARATHON 2023

Slika 110

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2023 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR