sys-logo Slika

POTPISANI PROTOKOLI O SURADNJI

Slika

U prostorijama Sportskog saveza Grada Mostara u petak je potpisan Protokol o suradnji između Sportskog saveza Grada Mostara, Univerziteta 'Džemal Bijedić' i Sveučilišta Mostar.

Protokol su potpisali predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić, rektor Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru Sead Pašić i prorektor za nastavu Sveučilišta u Mostaru Vojo Višekruna.

Protokolom je predviđeno djelovanje na promociji i organizaciji masovnog sporta, školskog sporta i sporta studenata, priprema mladih perspektivnih sportaša i izgradnja, obnova te održavanje sportskih objekata.

- Danas smo ovdje kako bi u naš program uvrstili još jednu izuzetno kvalitetnu aktivnost, posebno oko organiziranja sportskih igara i takmičenja. Sportski savez će na ovaj način u program uvrstiti i studenske sportske događaje, pored već postojećih u srednjim i osnovnim školama i vrtićima te aktivnostima za djecu s posebnim potrebama - rekao je Šišić.

Glavna savjetnica gradonačelnika Mostara Radmila Komadina naglasila je kako je Sportski savez od velikog značaja za Grad Mostar.

- Potpisivanjem memoranduma s visokoobrazovanim institucijama, Sportski savez daje jednu novu 'notu' što se tiče aktivnosti promocije sporta među mladim ljudima i studentima - dodala je Komadina.   

- Potpisivanje protokola s Sportskim savezom je unaprjeđenje suradnje - ocijenio je rektor Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru Sead Pašić, dodavši kako se sada otvara mogućnost za traženje financijskih izvora i iz europskih fondova.

  - Ovim protokolom je praktično omogućeno da se organizacijski bolje posložimo, a daje mogućnost da Sportski savez s pojedinim sveučilišnim organizacijskim jedinicama sklapa odgovarajuće dogovore na

0 0
Slika 66

FSZ 2023

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2022

Slika 233

EUROPSKI DAN ŠKOLSKOG SPORTA 29.9

Slika 251

Mostar HALF MARATHON 2024

Slika 110

PARTNER SSGM

Slika 230

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2023 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR