sys-logo Slika

POTPISANI PROTOKOLI O SURADNJI

Slika

U prostorijama Sportskog saveza Grada Mostara u petak je potpisan Protokol o suradnji između Sportskog saveza Grada Mostara, Univerziteta 'Džemal Bijedić' i Sveučilišta Mostar.

Protokol su potpisali predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić, rektor Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru Sead Pašić i prorektor za nastavu Sveučilišta u Mostaru Vojo Višekruna.

Protokolom je predviđeno djelovanje na promociji i organizaciji masovnog sporta, školskog sporta i sporta studenata, priprema mladih perspektivnih sportaša i izgradnja, obnova te održavanje sportskih objekata.

- Danas smo ovdje kako bi u naš program uvrstili još jednu izuzetno kvalitetnu aktivnost, posebno oko organiziranja sportskih igara i takmičenja. Sportski savez će na ovaj način u program uvrstiti i studenske sportske događaje, pored već postojećih u srednjim i osnovnim školama i vrtićima te aktivnostima za djecu s posebnim potrebama - rekao je Šišić.

Glavna savjetnica gradonačelnika Mostara Radmila Komadina naglasila je kako je Sportski savez od velikog značaja za Grad Mostar.

- Potpisivanjem memoranduma s visokoobrazovanim institucijama, Sportski savez daje jednu novu 'notu' što se tiče aktivnosti promocije sporta među mladim ljudima i studentima - dodala je Komadina.   

- Potpisivanje protokola s Sportskim savezom je unaprjeđenje suradnje - ocijenio je rektor Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru Sead Pašić, dodavši kako se sada otvara mogućnost za traženje financijskih izvora i iz europskih fondova.

  - Ovim protokolom je praktično omogućeno da se organizacijski bolje posložimo, a daje mogućnost da Sportski savez s pojedinim sveučilišnim organizacijskim jedinicama sklapa odgovarajuće dogovore na

0 0
Slika 66

FSZ 2022

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2022

Slika 233

PARTNER SSGM

Slika 230

Mostar HALF MARATHON 2023

Slika 110

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2023 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR