sys-logo Slika

PREZENTACIJA JICA PROJEKATA - SARADNJA SA SSGM

Sportski savez Grada Mostara i Japanska agencija za međunarodnu saradnju na zajedničkoj konferenciji za medije predstavili su realizirane projektne aktivnosti.
Naime, projekt pod nazivom "Izgradnja povjerenja putem tjelesnog obrazovanja" uspješno je priveden kraju i danas su predstavljeni rezultati, odnosno realizirane aktivnosti. Realizirano su 33 projektne sportsko edukativne aktivnosti, dok je učešće u istim uzelo cca 5000 učesnika. Moramo istaknuti asistenciju JICA projekta u edukaciji uposlenika Saveza, kao i podršku već postojećim aktivnostima koje su unaprijeđene sa novim detaljima na sugestiju prijatelja iz Japana, kao i potpuno nove aktivnosi koje se odnose na UNDOKAI igre, besplatnu školu plivanja, edukaciju za učitelje razredne nastave u oblasti tjelesnog, gimnastika za sve i drugi.
JICA nam je puno pomogla u posljednje tri godine, ali i ostavila zadatak da održimo kvalitet i kontinuitet započetih sportsko edukativnih aktivnosti. 
Konferenciji za medije prisustvovali generalna tajnica SSGM gđa. MIrjana Bošnjak, viši sportski menadžer u SSGM gdin. Dženan Šuta, koordinatorica JICA projekta gđa. Tsuji Yasuko i zamjenik šefa JICA ureda za Balkan gdin. Takashi Hibino.
0 0
Slika 66

FSZ 2023

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2023

Slika 233

EUROPSKI DAN ŠKOLSKOG SPORTA 29.9

Slika 251

Mostar HALF MARATHON 2024

Slika 110

PARTNER SSGM

Slika 230

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2024 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR