sys-logo Slika

PREZENTACIJA JICA PROJEKATA - SARADNJA SA SSGM

Sportski savez Grada Mostara i Japanska agencija za međunarodnu saradnju na zajedničkoj konferenciji za medije predstavili su realizirane projektne aktivnosti.
Naime, projekt pod nazivom "Izgradnja povjerenja putem tjelesnog obrazovanja" uspješno je priveden kraju i danas su predstavljeni rezultati, odnosno realizirane aktivnosti. Realizirano su 33 projektne sportsko edukativne aktivnosti, dok je učešće u istim uzelo cca 5000 učesnika. Moramo istaknuti asistenciju JICA projekta u edukaciji uposlenika Saveza, kao i podršku već postojećim aktivnostima koje su unaprijeđene sa novim detaljima na sugestiju prijatelja iz Japana, kao i potpuno nove aktivnosi koje se odnose na UNDOKAI igre, besplatnu školu plivanja, edukaciju za učitelje razredne nastave u oblasti tjelesnog, gimnastika za sve i drugi.
JICA nam je puno pomogla u posljednje tri godine, ali i ostavila zadatak da održimo kvalitet i kontinuitet započetih sportsko edukativnih aktivnosti. 
Konferenciji za medije prisustvovali generalna tajnica SSGM gđa. MIrjana Bošnjak, viši sportski menadžer u SSGM gdin. Dženan Šuta, koordinatorica JICA projekta gđa. Tsuji Yasuko i zamjenik šefa JICA ureda za Balkan gdin. Takashi Hibino.
0 0
Slika 66

FSZ 2022

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2022

Slika 233

PARTNER SSGM

Slika 230

Mostar HALF MARATHON 2023

Slika 110

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2023 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR