sys-logo Slika

ROLLA APLIKACIJA U PRAKSI

Slika 220

Projekt pod nazivom  "Intercultural learning: From history to future" u kojem učestvuje 36 profesora i učenika iz Gimnazije Mostar (Bosna i Hercegovina), Srednje Pomorske škole Kotor (Crna Gora), Ekonomske škole Užice (Srbija) i tim Centra za psihološku podršku Sensus Mostar, počeo je sa realizacijom projektnih aktivnosti.

Zanimljivost projekta se ogleda i u tome što će po prvi puta, u dijelu sportskih aktivnosti biti korištena rolla aplikacija. Inače rolla aplikacija je proizvod domaće kuće Nsoft i besplatna je za korištenje, a njezinu prezentaciju smo imali prije početka nove školske godine. Rolla aplikacija može biti od velike koristi u vrijeme ograničenih mjera kretanja uzrokovani širenjem virusa COVID 19, ali i kao dodatak redovnim sportsko-rekreativnim sadržajima.  Pored primjene rolla aplikacije u navedenom projektu, učenici Gimnazije Mostar će koristiti aplikaciju i u nastavi tjelesnog i zdravstvenog odgoja.
Zahvaljujući podršci Federalnog ministartva kulture i sporta za potrebe projeknih aktivnosti kupili smo bicikl sa smart trenažerom i tabletom kako bi učenici i na ovaj način bili fizički aktivni.

0 0
Slika 66

FSZ 2022

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2022

Slika 233

PARTNER SSGM

Slika 230

Mostar HALF MARATHON 2023

Slika 110

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2023 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR