sys-logo Slika

ROLLA APLIKACIJA U PRAKSI

Slika 220

Projekt pod nazivom  "Intercultural learning: From history to future" u kojem učestvuje 36 profesora i učenika iz Gimnazije Mostar (Bosna i Hercegovina), Srednje Pomorske škole Kotor (Crna Gora), Ekonomske škole Užice (Srbija) i tim Centra za psihološku podršku Sensus Mostar, počeo je sa realizacijom projektnih aktivnosti.

Zanimljivost projekta se ogleda i u tome što će po prvi puta, u dijelu sportskih aktivnosti biti korištena rolla aplikacija. Inače rolla aplikacija je proizvod domaće kuće Nsoft i besplatna je za korištenje, a njezinu prezentaciju smo imali prije početka nove školske godine. Rolla aplikacija može biti od velike koristi u vrijeme ograničenih mjera kretanja uzrokovani širenjem virusa COVID 19, ali i kao dodatak redovnim sportsko-rekreativnim sadržajima.  Pored primjene rolla aplikacije u navedenom projektu, učenici Gimnazije Mostar će koristiti aplikaciju i u nastavi tjelesnog i zdravstvenog odgoja.
Zahvaljujući podršci Federalnog ministartva kulture i sporta za potrebe projeknih aktivnosti kupili smo bicikl sa smart trenažerom i tabletom kako bi učenici i na ovaj način bili fizički aktivni.

0 0
Slika 66

FSZ 2021

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2021

Slika 233

PARTNER SSGM

Slika 230

Mostar HALF MARATHON 2022

Slika 110

JADRANSKO JONSKE IGRE MLADIH 2019

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2022 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR