sys-logo Slika

PRIJEM ZA ANU DOROTEU MARKIĆ

Gradonačelnik Grada Mostar Ljubo Bešlić i predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Senad Kevelj upriličili su prijem za mladu i talentiranu atletičarku HAK Zrinjski Anu Doroteu Markić. 

Ana Dorotea iako još uvijek juniorka, već ima zapažene rezultate i u seniorskoj konkurenciji, zahvaljujući tim rezultatima postala je i seniorska reprezentativka Bosne i Hercegovine, a najbolji rezultati tek treba da dođu.

Obzirom da već dugo Mostar nije imao značajnije rezultate u kraljici sportova, a da je Ana Dorotea iskazala svoj potencijal u disciplini troskok, gradonačelnik Mostara i predsjednik Saveza iskazali su želju da pruže podršku taleniranoj atletičarki i budu joj vjetar u leđa u novim izazovima koje je očekuju. 
Ana Dorotea Markić je na nedavno održanom dvoranskom prvenstvu postala viceprvakinja Bosne i Hercegovine sa svojim novim ličnim rekordom 11, 13 m, te je u 2021 godini očekuje između ostalih takmičenja i  nastup na Balkanskom prvenstvu. 
Uz želju za dobro zdravlje prije svega gradonačelnik gdin.  Bešlić i predsjednik Saveza gdin. Kevelj poželili su puno sreće i uspjeha u 2021.godini, ali i godinama koje dolaze jer za dobar rezultat treba kontinuitet kvalitetnog rada i takmičenja.
Ana Dorotea se zahvalila na prijemu i podršci koju ona i njezin klub imaju od Grada Mostara i Sportskog saveza i da se nada da će u budućnosti sve nas obradovati svojim uspjesima.
(Prijem održan u Gradskoj vijećnici u srijedu, 09.02.2021)
0 0
Slika 66

FSZ 2023

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2023

Slika 233

EUROPSKI DAN ŠKOLSKOG SPORTA 29.9

Slika 251

Mostar HALF MARATHON 2024

Slika 110

PARTNER SSGM

Slika 230

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2024 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR