sys-logo Slika

PRIJEM ZA ANU DOROTEU MARKIĆ

Gradonačelnik Grada Mostar Ljubo Bešlić i predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Senad Kevelj upriličili su prijem za mladu i talentiranu atletičarku HAK Zrinjski Anu Doroteu Markić. 

Ana Dorotea iako još uvijek juniorka, već ima zapažene rezultate i u seniorskoj konkurenciji, zahvaljujući tim rezultatima postala je i seniorska reprezentativka Bosne i Hercegovine, a najbolji rezultati tek treba da dođu.

Obzirom da već dugo Mostar nije imao značajnije rezultate u kraljici sportova, a da je Ana Dorotea iskazala svoj potencijal u disciplini troskok, gradonačelnik Mostara i predsjednik Saveza iskazali su želju da pruže podršku taleniranoj atletičarki i budu joj vjetar u leđa u novim izazovima koje je očekuju. 
Ana Dorotea Markić je na nedavno održanom dvoranskom prvenstvu postala viceprvakinja Bosne i Hercegovine sa svojim novim ličnim rekordom 11, 13 m, te je u 2021 godini očekuje između ostalih takmičenja i  nastup na Balkanskom prvenstvu. 
Uz želju za dobro zdravlje prije svega gradonačelnik gdin.  Bešlić i predsjednik Saveza gdin. Kevelj poželili su puno sreće i uspjeha u 2021.godini, ali i godinama koje dolaze jer za dobar rezultat treba kontinuitet kvalitetnog rada i takmičenja.
Ana Dorotea se zahvalila na prijemu i podršci koju ona i njezin klub imaju od Grada Mostara i Sportskog saveza i da se nada da će u budućnosti sve nas obradovati svojim uspjesima.
(Prijem održan u Gradskoj vijećnici u srijedu, 09.02.2021)
0 0
Slika 66

FSZ 2022

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2022

Slika 233

PARTNER SSGM

Slika 230

Mostar HALF MARATHON 2023

Slika 110

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2023 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR