sys-logo Slika

ŽENSKA SENIORSKA RUKOMETNA REPREZENTACIJA BOSNE I HERCEGOVINE U MOSTARU

Slika 229

Danas su prostorije Sportskog saveza Grada Mostara posjetili predstavnici Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine, a povodom priprema ženske rukometne seniorske (od srijede i juniorske) reprezentacje u Mostaru.

Obzirom da smo u Mostaru bili i ranije,  i da smo  imali odlične uslove za rad, nije bilo dileme gdje ćemo uraditi dio priprema za utakmice koje nas očekuju u prvom krugu kvalifikacija za EP. I sada smo zadovoljni uslovima u dvorani i smještajem, tako da imamo sve preduslove za kvalitetan rad. Zahvaljujemo se Gradu Mostar u i Sportskom savezu Grada Mostara na podršci u realizaciji priprema kako seniorske tako ženske juniorske reprezentacije, rekao je Zoran Trlin, član UO RSBiH.

Selektor Rade Rovčanin, zadovoljan sam uslovima za rad,  ali i prije svega zadovoljan sam  odazivom i zdravstvenim stanjem igračica. Ovaj dio priprema dat će nam jasniju sliku pred sljedeće okupljanje  koje je planirano u maju.

Predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara, Senad Kevelj poželio je dobrodošlicu reprezentaciji u Mostar i  Sportski savez Grada Mostara. Nama je čast što možemo u skladu sa svojim mogućnostima podržati najbolje rukometšice Bosne i Hercegovine u njihovim nastojanjima da ostvare što kvalitetniji rezultat, te time promovišu sport i Bosnu i Hercegovinu u svijetu.

Velika je čast ugostiti nabolje Bh rukometašice, a  zadovoljstvo je još veće kada u reprezentaciji imate  igračice i trenere koji dolaze upravo iz našeg grada, rekla je Generalna tajnica Saveza, Mirjana Bošnjak, te  zaželila  sreću reprezentaciji u predstojećim utakmicama sa željom da nas sve obraduju dobrim rezultatom.

Ženska seniorska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u Mostaru će boraviti od 12. – 17.04.2021.godine, dok  od srijede 14.04.2021.godine svoje pripreme, također u Mostaru počinje i juniorska ženska reprezentacija Bosne i Hercegovine.

Pored selektora i člana UO RSBiH u Savezu su prisustvovali i  Elmir Grabčanović direktor . - reprezentacije, Kornelija Leko trener, te igračice Nikolina Čutura, Jovana Ilić i Edina Demić, dok su ime Saveza pored predsjednika i generalne tajnice prisustvovali sportski menadžeri Ivana Mlakić i Igor Melher.

Bh reprezentacija se nalazi u grupi sa Italijom, Grčkom i Latvijom, a turnir se igra od 30.05 – 06.06.2021.godine

Mostar, SSGM 13.04.2021.godine

0 0
Slika 66

FSZ 2022

Slika 231

PARTNER PROJEKTA FSZ 2022

Slika 233

PARTNER SSGM

Slika 230

Mostar HALF MARATHON 2023

Slika 110

Preuzimanje datoteke

PROJECT

Slika 174
© 2006 - 2023 ssgm.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR